045 541 02 32
anvr calamiteitenfonds clik sgr
Menu

Seabourn Ovation start met cruises naar Griekenland

Info

Cruiseblog: 11 april 2021
Auteur: Nicole van der Jagt

Seabourn Ovation start opnieuw in juli 2021 met cruises naar Griekenland.
Twee verschillende Griekse eilanden routes van / naar Athene, die ook aaneen geknoopt kunnen worden tot 14-daagse reizen zodat u nagenoeg alle eilanden van Griekenland en ook Cyprus gezien heeft.

Wees er vooral snel bij en plaats een voorreservering want men verwacht bij de verkoopstart op 12 april 2021 een enorme toeloop op de exclusievere suites.

Wat maakt deze cruise zo populair?

  • Veilig en vertrouwd cruisen want vaccinatie tegen Covid-19 is verplicht
  • Seabourn biedt flexibele annuleringsvoorwaarden
  • Vliegtickets kunnen tegen betaalbare prijzen worden geboekt via het FlightEase-programma
  • Gratis transfers van luchthaven naar schip
  • Reizigers kunnen ook een privéchartervlucht boeken via Seabourn Private Air.

Veel vreugde over de nieuwe start in Griekenland

"De hele Seabourn-familie kan niet wachten om gasten weer aan boord te verwelkomenen en hen te trakteren op een excellente service.
Josh Leibowitz, president van Seabourn: "We zijn de Griekse bevolking erg dankbaar dat ze Seabourn deze nazomer in de Oostelijke Middellandse Zee verwelkomt."
"Seabourn bezoekt Griekenland al meer dan 30 jaar en we zijn verheugd dat de Seabourn Ovation deze zomer terugkeert naar onze prachtige bestemmingen", zei de Griekse minister van Toerisme, Harry Theoharis. “Toerisme is een essentieel onderdeel van onze economie. Gezondheid en veiligheid zijn de topprioriteiten om het vertrouwen van reizigers te herstellen.
We zijn er zeker van dat alle gasten de beste ervaring in Griekenland zullen hebben en herinneringen zullen creëren die een leven lang meegaan. "
De gezondheid en veiligheid van de gasten en medewerkers en natuurlijk de mensen in de bezochte havens zijn ook een topprioriteit voor Seabourn.
Tijdens de cruise moeten passagiers zich houden aan alle hygiëneprotocollen die van kracht zijn op het moment van vertrek.

Reisdata en prijzen
Vaarroutes

Vaarroutes Griekse eilanden

Route 1 doet Agios Nikolaos, Rhodos, Mykonos en Nafplion aan, evenals Limassol op Cyprus.
Route 2 doet Patmos, Rhodos, Thira en Spetsai aan, evenals Paphos op Cyprus.

Elke cruise omvat ook een dag op zee waarop gasten kunnen genieten van het diverse aanbod van Seabourn-services aan boord: dineren in de open lucht in de "Earth & Ocean", vers gemaakte ijsspecialiteiten aan boord of een van de vele activiteiten aan boord. Als u op zoek bent naar rust en ontspanning, vindt u altijd een favoriete plek op Seabourn Square, of u kunt de tijd afgezonderd doorbrengen in uw suite op uw eigen veranda en de idyllische Griekse eilanden aan u voorbij zien gaan

spinner
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van bijzondere cruises.
U kunt zich altijd afmelden van de Nieuwsbrief van C&O Travel. Zie ook ons privacybeleid.

ANVR SGR CLIA CLIA