045 541 02 32
anvr calamiteitenfonds clik sgr
Menu

Regent Seven Seas Navigator - Roundtrip Barbados

Info

Cruisespecialist C&O Travel en ultra luxury rederij Regent Seven Seas presenteren U een prachtige roundtrip cruise vanaf Bridgetown Barbados.
Uw cruise wordt gecombineerd met een landarrangement met 3 nachten verblijf in het luxe hotel Hilton Barbados.

Barbados is een bijzonder eiland in het Caribisch gebied, waar je misschien wel de mooiste stranden van de wereld zult vinden, met prachtig witte zand en wuivende palmbomen. Het eiland ligt boven de kust van Venezuela en Guyana, op zo'n 9 uur vliegen vanaf Nederland. Aan de kust is Barbados precies zoals een paradijselijk eiland er in jouw gedachten uit zou moeten zien! 

Cruiseprogramma Seven Seas Navigator vanaf Bridgetown

Dag 1

Bridgetown, Barbados

 

 Vertrek 19:00u

Dag 2

Castries, St. Lucia

Aankomst 08:00u

 Vertrek 21.00u

Dag 3

Roseau, Dominica

Aankomst 08:00u

 Vertrek 18.00u

Dag 4

Gustavia, St. Barths

Aankomst 08:00u

 Vertrek 16.00u

Dag 5

St. John's, Antigua

Aankomst 07:00 uur

 Vertrek 17.00u

Dag 6

Kingstown St. Vincent en de Grenadines

Aankomst 09:00 uur

 Vertrek 22.00u

Dag 7

St. George's, Bermuda

Aankomst 08:00 uur

 Vertrek 18.00u

Dag 8

Bridgetown, Barbados

Aankomst 07:00 uur

 

Fly-cruise-hotel prijs
Pakketreis C&O Travel: € 3799,00 p.p.
Upgrade Business Class € 1600,00 p.p.
Meerprijs Deluxe Verandah Suite € 750,00 p.p.
Luxere suites op aanvraag mogelijk

Inbegrepen: (bij standaard cruiseprijs)
Vlucht economy Class
3 nachten Hilton Resort verblijf op basis van logies
Cruisereis op basis van deluxe window Suite
Havengelden/Brandstoftoeslag
Suite zoals genoemd
Onbeperkte excursiemogelijkheden
Onbeperkte Wifi
Onbeperkt specialiteiten restaurants
Alle drankjes, inclusief wijn en spirits
Fooien
Laundry service

Niet inbegrepen:
Reis en/of annuleringsverzekering
Reserveringskosten eenmalig € 25,00
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Bent u geïnteresseerd in deze aanbieding, neem dan contact met ons op via 045-5410232 of per mail:
cruise@ceno-travel.com

Vliegreis

Vlucht:

29.03.22 Frankfurt – Tobago 11.40 uur – 15.40 uur
29.03.22 Tobago – Barbados 17.00 uur – 17.50 uur
08.04.22 Barbados – Frankfurt 20.15 uur – 11.40 uur (09.04.2022)
Uitgevoerd door Condor in economyclass

Hotel Hilton

Hotel Hilton Barbados:

3 nachten in het Hilton Barbados*****.
Dit 5 sterren hotel ligt direct aan zee en heeft een groot tropisch zwembad aan het strand. Gelegen in Needham Points, ca. 20 minuten van de luchthaven.

Reisdatum en prijs

Reisdatum:
29 maart – 09 april 2022 

Fly-cruise-hotel prijs
€ 3799,00 p.p.

€ 1600,00 p.p. Upgrade Business Class 
€ 750,00 p.p. Meerprijs Deluxe Verandah Suite 
Luxere suites op aanvraag mogelijk

Inbegrepen: (bij standaard cruiseprijs)
Vlucht economy Class
3 nachten Hilton Resort verblijf op basis van logies
Cruisereis op basis van deluxe window Suite
Havengelden/Brandstoftoeslag
Suite zoals genoemd
Onbeperkte excursiemogelijkheden
Onbeperkte Wifi
Onbeperkt specialiteiten restaurants
Alle drankjes, inclusief wijn en spirits
Fooien
Laundry service

 

Barbados landinfo

Waar ligt Barbados?
Barbados is zo’n eiland waarvan je wel weet dát het bestaat, maar het aanwijzen op de wereldkaart is en uitdaging. Want waar ligt Barbados nu precies? Barbados is een van de eilanden in het Caribisch gebied. Het eiland ligt schuin boven de kust van Venezuela, in de buurt van Franse eilanden zoals Martinique en Guadeloupe. Barbados is niet echt groot. Wanneer je er een rondje langs de kust zou rijden, dan ben je na 116 kilometer weer precies op de plek waar je begonnen bent.

Het binnenland van Barbados is heel wisselend. Het is heuvelachtig en hier en daar groen, maar voor mooie natuur moet je hier niet zijn. Voordat het toerisme op gang kwam, was het en vrij arm land, waar de mensen leefden van het verbouwen en verkopen van suikerriet, dat vooral ook gebruikt wordt om rum te stoken. Bomen, planten en struiken hebben allemaal plaats moeten maken voor suikerriet en dus is er van weelderige begroeiing in het binnenland geen sprake meer. In de dorpen zie je ook dat de meeste mensen het niet breed hebben: vervallen huizen, al zijn er zeker ook mensen die in geknutselde hutjes wonen. Een deel van het eiland is echt arm, en helaas geldt dat voor meer eilanden in het Caribisch gebied.

Doen op Barbados
Zo’n zonovergoten eiland in de Cariben klinkt natuurlijk als een fantastische vakantiebestemming.Je moet je echter op gebied van cultuur en natuur niet te veel voorstellen van Barbados. Hier kom je voor een echte zonvakantie, op stranden die magisch mooi zijn. Want dat heeft het eiland wel!Wil jij op vakantie naar Barbados en wil je weten wat je hier allemaal kunt doen? Lees dan deze tips door: dit zijn de vijf leukste dingen om te doen op Barbados!

De mooiste stranden van Barbados
Natúúrlijk kom je naar Barbados om te genieten van de tropische stranden waar je al jaren over droomt. Als je ergens ter wereld schitterende stranden vindt, dan is het wel op Barbados. Het zand is er prachtig wit, de zee is helder blauw. En daar komt bij dat het water ook nog eens aangenaam qua temperatuur is: niet te koud en niet te warm. Op warme dagen kun je er dus lekker afkoelen, maar je hoeft ook weer geen moed te verzamelen om erin te duiken.

Rondom het hele eiland vind je mooie stranden. Aan de noordoost kust is de zee wat ruiger en heb je goede golven voor als je wilt surfen. In het zuiden en het westen van Barbados vind je mooie, rustige stranden om vooral te chillen aan het water. Geen zin om stil te liggen op het strand? Huur een sup-plank, de perfecte strand workout op Barbados!

mullins beach barbados

Dit zijn de mooiste stranden:

Accra Beach
Paynes Bay Beach
Mullins Beach
Silver Sands
Dover Beach
Carlisle Bay
barbados-strand
Barbados heeft prachtige stranden, zoals deze: Mullins Beach

Zwemmen met zeeschildpadden
De zee rondom Barbados is zo aantrekkelijk dat je er wel het water op moet. Voor de kust ligt volop prachtig koraal. En dus worden er vanuit veel plaatsen boottochten en catamaran-cruises georganiseerd om te zwemmen en snorkelen. Het is super leuk om een dagje aan boord van zo’n boot te gaan. Grote kans namelijk dat je onderweg zeeschildpadden kunt spotten. En je kunt zelfs met ze zwemmen!

zwemmen met zeeschildpadden barbados

De meeste boottochten varen aan de westkust van het eiland. Op mooie plekken - of daar waar zeeschildpadden zwemmen - gaat de boot voor anker en kun je een snorkelset gebruiken om het water in te gaan. Het is sowieso opvallend hoe helder het water hier is, want naast schildpadden kun je er ook allerlei andere vissoorten zien. De zeeschildpadden komen vaak dicht bij de mensen, ze zijn gelukkig niet bang. Een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen op Barbados!

catamaran-cruise-barbados
Doen op Barbados: ga een dag met een boot mee het water op, om te snorkelen of zwemmen vatamaran cruise barbados
3. Carnaval op Barbados: dansen tijdens Crop Over
Het Caribisch gebied staat bekend om hun zomercarnaval. Het lijkt een beetje op het carnaval dat je wellicht weleens gezien hebt in Rio de Janeiro. Op Barbados heet het carnaval Crop Over. Eén keer per jaar gaat het écht los op het eiland. De locals vieren dan traditiegetrouw de suikeroogst (Crop Over), dat naast toerisme een van de belangrijkste inkomstenbronnen van het eiland is.

Rum proeven

Een van de belangrijkste exportproducten van Barbados is rum, vandaar het verbouwen van al dat suikerriet. Rum-cola staat hier werkelijk overal op de kaart, je kunt er niet omheen. En op de een of andere manier smaakt de rum hier ook veel lekkerder dan je wellicht gewend bent. Zelfs als je geen fan van rum bent, dan nog is het een aanrader om hier eens rum te proeven.

test alt

De leukste plek om dat te doen is de St. Nicholas Abbey, een oud plantagehuis maar nu een museum en rumdistilleerderij. Al 350 jaar maken ze hier rum, het is daarmee een van de oudste distilleerderijen van het hele Caribisch gebied.

spinner
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van bijzondere cruises.
U kunt zich altijd afmelden van de Nieuwsbrief van C&O Travel. Zie ook ons privacybeleid.

ANVR SGR CLIA CLIA