CO Travel Luxe Cruises Panamakanaal

EXCELLENTE CRUISES PANAMAKANAAL

ANVR Cruisespecialist C&O Travel selecteerde voor u de meest luxe 5 en 6 sterren cruiseschepen welke varen in het Panamakanaal. C&O Travel is preferred partner van Seadream Yacht Club, Oceania cruises, Silversea, Regent Seven Seas, Azamara en Seabourn

Beleef een absolute droomcruise met geweldig goede gastronomie en topservice aan boord.

U bezoekt met deze schepen de kleinere cruiseports op de meest idyllische reisdoelen bij uw Panamacruise.

Cruise met ANVR reisorganisatie C&O Travel door het 80 km lange Panamakanaal. Een adembenemende cruise ervaring welke 9 uur duurt.

Panamakanaal cruises

Luxe Panamakanaal cruises
Cruise door het Panamakanaal met luxe topbestemmingen als Fuerte Amador(Panama Stad), Oranjestad, Grand Cayman, Huatulco en andere bestemmingen in de Caribbean

Klik hier verder voor totaaloverzicht van luxe afvaarten met dagelijks ververste actuele prijzen

De tocht door het Panamakanaal

Het kanaal veranderd in breedte van minimaal 75 tot wel 300 meter breed. Zowel links als rechts wordt het cruiseschip door locomotieven door het Panamakanaal getrokken.
In ca. 9 uur reistijd cruist U via meerdere sluizen naar verschillende waterhoogtes welke boven het waterniveau van de beide oceanen liggen.

Uw cruise schip vaart onder Americas brug door.

Een absolute cruisebeleving is de passage in het Panamakanaal bij de Americas brug welke noord en zuid Amerika verbindt via een autobaan.

Cruise in 2 oceanen via het Panamakanaal

Het Panamakanaal biedt U de mogelijkheid om met een cruise noord Amerikaanse reisdoelen en ook zuid Amerikaanse cruisebestemmingen te bezoeken. Wat te denken van een cruise naar het zuiden met Costa Rica, Mexico en Colombia vanuit Californie of Florida. Uitreraard biedt deze cruise weer mogelijkheden om uw vakantie te verlengen met een paar dagen in Florida of Californie.

Rederijen welke varen in het Panamakanaal

Bij uw cruise in het Panamakanaal kiest U uit de rederijen

  • Seabourn Cruises
  • Oceania Cruises
  • Silversea Cruises
  • Regent Seven Seas Cruises
  • Azamara Club Cruises
  • Seadream Yacht Cruises

Bezig met voor U te zoeken

Bezig met voor U te zoeken