CO Travel Luxe Cruises Expeditie cruises

EXPEDITIE CRUISES ONTDEKKINGSTOCHT NAAR DE GEHEIMEN VAN DE AARDE

Wij maakten voor u een selectie expeditie cruises van gespecialiseerde rederijen.

Met deskundig advies op maat kunnen wij voor u de meest fascinerende ontdekkingscruises samenstellen naar plekken die bekende grenzen overschrijden.

Bekijk onze selectie rederijen en schepen welke beschikken over de ideale faciliteiten, routes en ervaring om de geheimen van onze aarde te ontdekken.De Idyllische bestemmingen van onze expeditie cruisevakanties zijn onder meer:

  • Antarctica
  • de Noordpool
  • Spitsbergen
  • Groenland
  • de Amazone
  • Galápagos

Expeditie cruise met onaangetaste natuur

Een absolute droomcruise, een 'once-in-a-lifetime-cruise'. Een vakantie welke een goede voorbereiding behoeft, maar nog meer een reis die u voor altijd zal bijblijven. Slechts weinig mensen hebben de mogelijkheid af te reizen naar de uithoeken van onze aarde. Naar die gebieden waar de natuur nog puur is, vrijwel onaangetast door ons allen. Beleef een expeditie cruise met een 6 sterren cruiseschip en geniet naast de ongerepte natuurbelevingen ook nog eens van alle luxe en service aan boord van uw schip

Antarctica, Noordpool, Spitsbergen, Groenland of de Amazone

Op een expeditiecruise gaat het alleen maar over ongerepte pure natuur. Het gaat om gebieden waar nauwelijks infrastructuur aanwezig is, maar die uitstekend over water te bereiken zijn. Dit kunnen zowel polaire als tropische gebieden zijn.

Luxe kleinschalige expeditieschepen

De expeditieschepen zijn veel kleiner van opzet dan de 'doorsnee' cruiseschepen. Zo bereikt u natuurlijke de meest exclusieve en speciale ongerepte natuurgebieden op aarde. Cruise met een 6 sterren luxe expeditieschip waarop u een excellente service mag verwachten. Het leven aan boord is heel ontspannen en gemoedelijk. Vanwege het geringe aantal passagiers zult u snel contact maken met uw medereizigers en de bemanning. De brug is in principe altijd - 24 uur per dag - toegankelijk en is dé plek voor het observeren van het wildleven en het landschap.

Bezig met voor U te zoeken

Bezig met voor U te zoeken